Salça

Tatlı Biber

Hatay yöresinin özel biberleri hasat zamanı önce toplanır, ardından tohumlarından ayrılır. Daha sonra güneşin altında 4-5 gün kurutularak kurutulmuş kırmızı biber haline gelir.

Yöreye ait özel kurutma teknikleri önce kurutulur ardından yöresel yöntemlerle biber salçası halini alır.  

İçerisinde herhangi katkı maddesi ve koruyucu konulmadan tüm süreç tamamlanır. Salçamız İstediğimiz lezzet ve tuz oranında 1 sene önceden verdiğimiz sipariş miktarınca firmamız için özel hazırlanmış olur.

Tüm yemeklerde, hamur işlerinde, çorbalarda ve çeşitli sosların yapımında kullanabilirsiniz

Acı Biber 

Hatay yöresinin özel acı biberleri hasat zamanı önce toplanır, ardından tohumlarından ayrılır. Daha sonra güneşin altında 4-5 gün kurutularak kurutulmuş kırmızı biber haline gelir.

Yöreye ait özel kurutma teknikleri önce kurutulur ardından yöresel yöntemlerle biber salçası halini alır.  

İçerisinde herhangi katkı maddesi ve koruyucu konulmadan tüm süreç tamamlanır. Salçamız İstediğimiz lezzet ve tuz oranında 1 sene önceden verdiğimiz sipariş miktarınca firmamız için özel hazırlanmış olur.

Tüm yemeklerde, hamur işlerinde, çorbalarda ve çeşitli sosların yapımında kullanabilirsiniz

Domates

Hatay'da yetişen domatesler hasat zamanı toplanır. Güneşte kurutuluyor. İçerisinde herhangi katkı maddesi ve koruyucu konulmadan tüm süreç tamamlanır. 

Salçamız İstediğimiz lezzet ve tuz oranında 1 sene önceden verdiğimiz sipariş miktarınca firmamız için özel hazırlanmış olur.

Tüm yemeklerde, hamur işlerinde, çorbalarda ve çeşitli sosların yapımında kullanabilirsiniz