Taze Kaşar Peyniri

İnek Sütü 80 derece kaynatılarak pastörize hale getirilir. Ardından Maya kullanılarak; dinlendirip kalıplara konulur. %30 yağı alınmış taze peynirdir.Kahvaltılarda, tostlar ve makarnalarda kullanımını tavsiye edilir. Taze Kaşar peyniri, Ege bölgesinde pastörize inek sütünden üretilen, yarı sert yapıya sahip tabii bir peynir çeşididir. Taze Kaşar çocukların ayaküstü yaptığı kahvaltılarda besin kalitesini arttırmak için ve sofralarınızda yemeklerinizi süslemek için kullanabilirsiniz.İnek Sütü 80 derece kaynatılarak pastörize hale getirilir. Ardından Maya kullanılarak; dinlendirip kalıplara konulur. %50 yağı alınmış taze peynirdir. Az tuzlu peynir isteyenlere ve diyetteki kişilere tavsiye edilir.